Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Zorgeloos genieten op vakantie

Er zijn weinig vakantieparken Limburg met zoveel mogelijkheden als de Leistert. Of je nu met twee personen komt overnachten of vakantie vieren met 18 personen. Slaapgelegenheid genoeg, van een eenvoudige campingplaats tot een volledig ingerichte bungalow waar het aan niets mankeert. De bungalows zijn kindvriendelijk ingericht, stuk voor stuk met een grote tuin om lekker buiten te zitten als de zon schijnt. Iedere accommodatie die je huurt is rookvrij, en voorzien van alle denkbare luxe voor een unieke ervaring tijdens je vakantie.

Vakantieparken Limburg

Het weer maakt niet uit

Waar je bij veel vakantieparken Limburg afhankelijk bent van het weer is dit bij de Leistert niet zo. Het binnenzwembad is subtropisch en voorzien van alle luxe die je maar kunt wensen, meerdere bubbelbaden van 32 graden en glijbanen voor de kinderen. Naast het zwembad is er natuurlijk ook nog de overdekte Plaza, dit is het bruisende centrum van het park. Voor zowel volwassenen en kinderen vind je hier meer dan genoeg activiteiten om te doen. Van speeltoestellen tot de bowlingbanen, het klushuis voor kinderen en het sportcafé.

Vakantieparken Limburg

Beloond met vijf sterren

Ook de ANWB heeft ingezien dat dit vakantiepark voor jonge gezinnen zeer veel heeft te bieden op activiteitengebied. Het animatieteam staat iedere dag klaar om de kinderen te vermaken en mee te nemen in de gezelligste en spannendste avonturen. Ondertussen kunnen de ouders een kopje koffie drinken in één van de restaurants die er op het park aanwezig zijn. De omgeving van het park is ook aantrekkelijk om te wandelen, of er met de kinderen op uit te trekken met de fiets.