Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Zonnestudio Elderveld ideaal voor een bruin kleurtje

verantwoord zonnen

Bij Zonnestudio Elderveld kun jij fijn onder de zonnebank. Ze hebben hier zonnebanken staan van Ergoline, deze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Door de eigenschappen van deze zonnebanken kunnen ze jou verzekeren van veilig zonnen en onze zonaanbidders een optimale bescherming en bruining bieden. Er zijn 4 soorten zonnebanken: De prestige LightVision, Ergoline inspiration 1600,1400 en 600. Je bent hier verzekerd van Comfort de zonnebanken zijn van alle gemakken voorzien, voorlichting de medewerkers vertellen jou alles. Hygiëne, de zonnecabines worden deskundig gereinigd na elk bezoek en je kunt online afspraken maken.

Veilig zonnen bij zonnestudio Elderveld

Een bruin kleurtje geeft een gezonde, frisse uitstraling. Iedereen wilt dit natuurlijk het liefst het hele jaar door, ook in de winter, maar toch is het belangrijk om op een verantwoorde manier te zonnen onder de zonnebank.

Als je gaat zonnen moet je goed op je huid letten. Voordat je het weet is je huid niet bruin, maar is dit veranderd in pijnlijke brandplekken op je huid. Als je de zon in gaat, bescherm je je met zonnebrand. Bij de zonnebank wordt dit anders beschermd. De tips om verantwoord bruin te worden zijn, bepaal voordat je gaat zonnen je huidtype. Een lichtere huid kan minder verdragen dan een donkere huid. Bouw je zonnebankkuur op. Laat je huid wennen aan de straling van de zonnebank. Tijdens het zonnen draag je een speciale bril, die je ogen beschermd. Smeer je huid voor en na het zonnen in. Gaat je huid prikken, jeuken of irriteren? Stop dan onmiddellijk met zonnen. Ga niet onder de zonnebank als er sprake is van een huidaandoening.