Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Goede kapper Uithoorn gevonden

Normaal gesproken ben ik zeker niet de persoon die zomaar even binnen loopt bij de kapper en mijn haren laat knippen. Dit hebben ze al eens eerder verknoeid waardoor ik hier toch wat intensiever ben gaan zoeken op het internet. Door te zoeken op kapper Uithoorn hoopte ik het zo dicht mogelijk bij huis te vinden zodat ik er niet de stad voor in hoef te duiken en maar hopen dat ik iets vind. Doordat ik online ben gaan zoeken kwam ik terecht op de website van Get The look.

logo

Hier is het mogelijk om je haren te knippen, verven of krullen. Ook in de kosten scheelt het enorm vergeleken met wat andere bedrijven hanteren. Nu dat ik graag wilde weten hoe dat hun te werk gaan heb ik ervoor gekozen om hier een afspraak te maken. Met nog geen vijf minuten later was mijn afspraak gemaakt en hoefde ik alleen maar te wachten tot het zover was dat ik kon gaan. Ik kan je in ieder geval wel garanderen dat ik eindelijk een geschikte kapper heb gevonden. En dat door te zoeken op kapper Uithoorn!