Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Sauna aanbiedingen bij De Termen in Nijmegen

Sauna aanbiedingen

Ik ben altijd op zoek naar leuke sauna aanbiedingen. Zo heeft mijn vaste adres in Nijmegen verschillende arrangementen en ook regelmatig leuke aanbiedingen.

Verschillende sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingenMijn vaste sauna adres is De Termen in Nijmegen.  Deze middelgrote sauna beschikt over verschillende sauna’s en baden. Ook kun je terecht voor beauty, hammam, rhassoul en massages.  Op de website vind je verschillende sauna aanbiedingen en arrangementen.

Als vaste gast met korting naar de sauna

Als vaste klant kun je kiezen voor een 10 baden kaart waarmee je met korting de Termen kunt bezoeken. Wil je heel vaak naar de sauna? Dan kun je ook een boel geld besparen met een jaarabonnement. Je betaalt dan € 75,00 per jaar en dan kun je tegen gereduceerd tarief naar de sauna.  Zeker als je wekelijks de sauna wilt bezoeken, kun je op deze manier veel geld besparen.  Je kunt dit abonnement bij de Termen zelf aanschaffen. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden even op de website.

In balans met het re-balanced arrangement

Sauna aanbiedingenEen van de arrangementen is het Re-Balanced arrangement. Ik ben zelf groot fan van dit arrangement omdat je hierdoor echt weer meer in balans komt.  Dit arrangement omvat vrij gebruik van alle bad- en saunafaciliteiten, deelname aan een van de löyly’s (opgietingen), een lomi lomi massage en de keuze uit het gebruik van de massagestoel of snelbruiner. Je krijgt na afloop een leuke attentie en start de dag met koffie met gebak. Bij de Hawaiiaanse Lomi Lomi massage wordt gezorgd dat alle vitale energie door het hele lichaam kan stromen. Dit voorkomt spanning en het lichaam wordt weer rustig en komt in zijn natuurlijk ritme. Ideaal om in balans te komen dus. Naast dit arrangement zijn er nog verschillende andere arrangementen en leuke sauna aanbiedingen. Bekijk dus de website van De Termen in Nijmegen om de mogelijkheden te bekijken.