Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Hier de leukste Nederlandse sauna cadeaubon!

De Thermen Nijmegen

Voor de verjaardag van mijn moeder heb ik voor haar een Nederlandse sauna cadeaubon gekocht bij de Thermen Nijmegen. Ik wil haar hier graag mee verrassen, omdat ze dit ook al eerder eens wilde doen. Ze wil de sauna graag bezoeken en ik denk ook dat ze heel blij zal zijn met een Nederlandse sauna cadeaubon.

Thermenmassage

De Thermen in Nijmegen is het perfecte cadeaubon voor mijn moeder haar verjaardag, en ik ben er van overtuigd dat ze dit leuk gaat vinden. Zelf ben ik er al een paar keer geweest, en heb er een onvergetelijk moment aan overgehouden en zou graag weer willen. Het was een leuke ervaring en ik denk dat ik er weer heen ga, samen met mijn moeder.

Extrabinnen en buitenbad

De bon kan ook bij andere sauna’s ingeleverd in Nederland. Het liefst besteed ik deze bon bij de Thermen in Nijmegen, omdat zij het beste aanbod hebben. In de sauna hebben ze verschillende saunacabines met verschillende temperaturen. Ook hebben ze buiten- en binnen baden Je kunt er zelf terecht voor een heerlijke massage die je overigens echt goed doet. Ook hebben ze een uitgebreide  beautysalon waar ik terecht kan met mijn moeder. Als ik alles zo onder elkaar zet, zie ik hoe geweldig deze sauna is. Ze hebben er werkelijk alles om aan jou wensen en behoeften te voldoen. Deze sauna raad ik zeker aan bij mijn vrienden en familie. Ik kan me geen andere betere sauna voorstellen.