Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Infraroodsauna kopen bij de Bodyfit webshop

infraroodsauna kopen

Wij gaan een infraroodsauna kopen, iets wat wij al lang wilden doen.  Deze keerinfraroodsauna kopen gaan wij het woord bij de daad steken en op zoek naar een passend model. Want wat wij willen is geen standaard formaat. Al een tijd waren wij op zoek naar een cabine waar meerdere mensen tegelijk kunnen zitten. Ons gezin bestaat uit acht personen en het leek ons leuk om tegelijk een moment te kunnen nemen om te ontspannen. 

Op het internet bij de Bodyfit shop zagen wij veel modellen voorbij komen. Echter net niet het model naar waar wij op zoek waren.  Wel lazen wij de mogelijkheid om een sauna op maat en naar eigen wens te laten maken. Hier hadden wij wel oren naar en hebben contact opgenomen met dit bedrijf. 

Een infraroodsauna kopen en op maat laten maken

Nadat wij de mogelijkheid hadden gezien om een infraroodsauna te kopen en deze op maat te laten maken, waren wij verkocht. De bestelling hadden wij snel gedaan. Tevens waren wij op zoek naar artikelen om deze sauna in te richten, want ook deze spullen kan je in deze webshop allemaal vinden. Om te beginnen moesten wij een kachel hebben en daarbij mag een thermometer zeker niet ontbreken. Maar ook de nodige scrubgels mogen niet ontbreken. Eigenlijk zijn hier heel veel artikelen te koop, die je kan gebruiken om jouw verblijf in de sauna zo aangenaam mogelijk te maken.

Inmiddels hebben wij onze nieuwe aankoop al meerdere keren kunnen gebruiken. infraroodsauna kopenElke keer als ik uit deze cabine kom, voel ik mij heerlijk. De warmte is tot ver in mijn lichaam doorgedrongen en dat voelt heerlijk aan.  Soms heb ik last van spierpijn na het sporten. Zodra ik dan thuis kom en in de sauna ga zitten, voel ik mij weer als herboren. Van de spierpijn is niets meer te merken.