Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Peuterey blijft een populair merk in Den Haag

In Den Haag zijn de mensen helemaal gek van Peuterey. Het merk bestaat al een lange tijd maar heeft ineens een ongekende populariteit in Den Haag. De vraag is dan waarom dit merk ineens zo populair is geworden. We vragen ons dan ook af of er iets speciaals aan de hand is. We hopen dat er ook meer uitleg is voor het merk. Wij denken namelijk dat het merk niet echt begrijpt waarom het zo populair is in Den Haag. Het lijkt ook dat dit zich voordoet in bepaalde wijken. Peuterey heeft ons erop uitgestuurd om te kijken wat er aan de hand is i de Haagse wijken.

Kijkje in Loosduinen

De Haagse wijk Loosduinen is echt een volksbuurt. Er wonen veel mensen en die lijken elkaar allemaal een beetje te kennen. Voor ons is dat een mooi gegeven. Wij weten namelijk ook dat deze mensen samen met ons hard aan het werk gaan en wel wat kunne bereiken. Op die manier wordt het voor ons ook interessant waar de populariteit van het merk Peuterey ligt. Een jongen vertelde dat een van de redenen voor de populariteit is het logo. Het logo blijkt heel erg te ijken op het logo van de Loosduinse voetbal club. Dit is dus een goede start van ons onderzoek. We begrijpen nu waarom iedereen in deze buurt voor Peuterey kiest.

Andere wijken

Ons onderzoek ging verder en we zijn echt bij veel wijken in Den Haag geweest. We zien immers dat er veel veranderingen zijn geweest in het behandelen van de zaak. We horen ook dat er een populaire winkel is die volledig is gevuld met Peuterey kleding. Deze kledingswinkel is ook populair binnen heel Nederland. Dit zorgt ervoor dat ook mensen buiten Den Haag naar deze winkel komen. Door het feit dat deze mensen naar de winkel komen is het een goed moment om dit te realiseren.