Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Huis kopen in Spanje

Elke vakantie gingen wij naar ons favoriete vakantieland, Spanje. Wij boekten een goedkope vlucht en zochten een hotel in onze favoriete regio. Ik ben eigenlijk wel een huismus en vind het dus erg fijn om mijn eigen spulletjes om me heen te hebben. Dat was dus het enige wat ik miste als ik in Spanje op vakantie was. Mijn man kwam opeens met de oplossing: “Waarom geen huis kopen in Spanje?” Mijn eerste reactie was dat dat vast niet mogelijk was, maar toch kon ik het idee niet loslaten en toen wij weer thuis waren, ben ik op internet naar informatie gaan zoeken.

Website www.puurspanje.nl

Tijdens mijn zoektocht kwam ik op de site van Puurspanje.nl. Zij spreken Nederlands, zag ik. Ideaal. Ik heb hen een mail gestuurd met mijn vragen. Al snel kreeg ik een uitgebreide reactie terug. Het kopen van een woning in Spanje bleek helemaal niet zo lastig te zijn. Dit was ook voor ons mogelijk! Daarna ging het snel. Puurspanje.nl ging op zoek naar woningen voor ons en al snel konden wij een drietal woningen bezichtigen. Het was voor ons echt “lest best”, want het laatste huis was echt perfect voor ons. Dit wilden wij hebben! Puurspanje.nl heeft alles voor ons geregeld!

Vaak in Spanje

Na enkele weken waren wij de trotse eigenaren van een geweldig huis. Ik heb het huis ingericht met mooie spulletjes. We zijn nu nog vaker in Spanje dan vroeger. En het is heerlijk om na een dagje strand thuis te komen tussen mijn eigen spulletjes!