Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Een lastige opgave om tussen al die mooie bankstellen te kiezen

bankstellen

Wanneer je een keuze moet maken uit diverse bankstellen die je eigenlijk allemaal mooi vindt, dan kan dit nog wel eens een lastige opgave zijn.  Eigenlijk kwam ik per toeval terecht bij de showroom van Wortman Meubelen. Wat een grote zaak en wat een prachtige meubels zijn hier te vinden. Over twee weken krijgen mijn vriend en ik de sleutel van ons nieuwe huis. De maten van de kamers heb ik genoteerd staan in mijn agenda zodat wij al wel vast spullen kunnen bestellen.  Hier was ik zeer blij om omdat ik het gevoel kreeg dat wij beslist een bestelling zouden gaan doen.

Een adres om te onthouden

Uiteindelijk hebben wij een keuze kunnen maken uit de bankstellen. De levertijd hebben wij kunnen bepalen omdat wij natuurlijk eerst nog flink moeten klussen aan onze nieuwe woning. De reden dat ik mijn reactie achter laat op dit blog, is omdat je hier uitstekend kunt slagen voor het vinden van de mooiste meubels. Voor een ieder zijn smaak is hier wel iets naar wens te vinden of zelfs te maken. Kortom, wanneer je zelf eens een kijkje neemt op de website of in de showroom in Alphen aan den Rijn dan zal je zien wat ik bedoel.

De mensen die hier werkzaam zijn, zijn allen even vriendelijk en hebben verstand van de meubels. Zij leveren een uitstekende kwaliteit en bieden een zeer goede service. Wij zijn een zeer tevreden klant en wij kunnen niet wachten om van onze nieuwe aankoop te kunnen genieten.

bankstellen