Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

De beste raamfolie

Ik was al een tijdje opzoek naar echt goede raamfolie voor op de zaak. Ik zit met mijn bakkerij langs de weg en raamfolie is natuurlijk een goede manier om reclame te maken. Tot nu toe had ik al raamfolie maar na enkele maanden begon deze of te verkleuren of los te laten. Uiteindelijk kwam ik uit op windowdeco.nl waar ik zo een jaar geleden mijn raamfolie voor de bakkerij besteld had. Nu een jaar verder is de folie niet verkleurt en zit deze nog op de ruit alsof ze nieuw is. Ideaal dus deze raamfolie!

Uitbreiding, een zaak erbij

Mede door de raamfolie valt mijn zaak goed op, ik krijg dan ook veel aanloop. Mijn oudste zoon is klaar met school en hij neemt nu de zaak over. Ik zelf ga natuurlijk niet niets zitten doen, ik open zelf een nieuwe zaak een dorp verderop. Ik zal wel wat vroeger moeten opstaan maar als bakker is dat voor mij natuurlijk geen probleem. In het nieuwe dorp is de enige bakker er een poos geleden mee gestopt (pensioen) dus ik vermoed dat de mensen erg blij zijn weer een bakker in het dorp te krijgen. Gisteren heb ik de raamfolie weer besteld, het enige verschil is dat er nu een andere dorpsnaam onder de naam en het logo komt te staan. Volgende week is de opening hoe mooi is dat.