Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Wij kopen een scootmobiel

Na een tijdje te hebben gehuurd zijn wij van plan om een kopen scootmobiel.  De laatste tijd is het lopen van mijzelf een stuk slechter geworden en kan ik alleen nog maar kleine stukjes lopen. Omdat ik een beetje huiverig was om met een rolstoel de weg op te gaan hebben wij er dus eerst eentje gehuurd. Zo kon ik uitproberen of dit wel iets voor mij was en of ik er wel gebruik van ging maken. Na een goede uitleg en advies van een adviseur die aan huis kwam heb ik besloten om toch maar tot koop over te gaan.  

Kan niet meer zonder

Door de geweldige service vanaf het kopen van mijn scootmobiel tot op de dag van vandaag ben ik nog zeer tevreden. Niet alleen was ik zeer tevreden met de hulp van het uitkiezen van een geschikte stoel. Maar vandaag de dag ook van de geweldige service die zij te bieden hebben, zoals:

  • Landelijke servicedienst ook aan huis
  • Deskundige en vriendelijke monteurs
  • 24/7 hulp bij pech onderweg mogelijk
  • Periodieke onderhoudsafspraken

Reden genoeg om ook hier een mooie rolstoel aan te schaffen en dit kan op verschillende manieren. Zo kan je besluiten om te gaan kopen of er eentje te huren. Maar ook heb je de keuze uit een tweedehandse, een vaste of een inklapbare stoel.