Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Fietsen met hulp van trapondersteuning

Elektrische bakfiets

Helaas hebben we in Nederland niet de luxe van maanden mooi weer en geen wind, maar dat weerhoudt mensen er niet van om op de fiets te stappen. Met een elektrische bakfiets maakt het niet uit of je wind mee of tegen hebt, je fietst altijd met een glimlach door ieder weertype heen. Wat je ook in de bak vervoert, lange of korte ritten dat maakt niet uit. De krachtige 600Wh accu zorgt ervoor dat je flitsend door al het verkeer heen gaat.

Elektrische bakfiets

Eenvoudig zonder zorgen overal naartoe 

Veel inspanning hoef je niet te leveren met de elektrische bakfiets van Dolly. Omdat de fiets eenvoudig wendbaar is hoef je geen zorgen te hebben of je wel door de stad ermee kunt fietsen. Wind tegen of een over een brug heen, de motor helpt je alle obstakels te nemen. Het comfort komt omdat er onderdelen zijn gebruikt die van hoge kwaliteit zijn, lang getest om er zeker van te zijn dat je het beste resultaat hebt. De bak is niet zoals bij oude bakfietsen van hout, maar van dubbelwandig kunststof dus licht van gewicht.

Je mag gezien worden op de bakfiets

Elektrische bakfiets

Dolly bewijst dat een elektrische bakfiets helemaal niet lomp hoeft te zijn, het elegante exemplaar met de mooie bak is daar het bewijs van. In combinatie met de kleuren die je zelf leuk vind stel je het gewenste exemplaar samen. De fiets zelf is ook over nagedacht, het extra brede stuur en de ruime opstap zorgen ervoor dat je ook tijdens het fietsen alle ruimte hebt. Met weinig kracht en veel souplesse ga je overal naartoe en ben je een echte eye catcher.