Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Vapen doet u met VidaVape

Als u op zoek bent naar vape spullen, dan bent u bij VidaVape aan het juiste adres! Beste kwaliteit damp producten voor alle vapers.

Het assortiment van VidaVape

Wij hebben een groot assortiment aan vape spullen. Zo hebben wij bijvoorbeeld de beste kwaliteit merken van e sigaretten, zoals Innokin, Geekvape, SMOK, Vaptio, IJOY en Teslacigs. De beste startsets voor iedereen die wilt beginnen met dampen. In de startsets zit geen e liquid toegevoegd, maar die is wel verkrijgbaar op onze site. We hebben veel verschillende smaken dat erg variëren. We hebben menthol smaak, koffie smaak, grapefruit, cuban cigars, vanille en nog veel meer smaken. Naast de liquids en de elektrische sigaretten hebben wij ook mod’s, CBD olie, clearomizers, coils, shake & vapes, DIY’s, batterijen en accessoires. Van elk ding hebben we veel verschillende merken zodat onze klant meer dan genoeg keuze heeft en altijd het product kan vinden die perfect bij ‘m past. Bezoek onze site, kijk rond en vind de producten die bij u passen!

Geïnteresseerd?

Als u geïnteresseerd bent of u heeft misschien een vraag/probleem, dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Dat is mogelijk door een mail te sturen naar het mailadres info@vidavape.nl