Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Haal uw e-liquid voor uw e-sigaret bij ons

In Nederland komt u steeds meer e-sigaretten tegen. Voor die sigaretten heeft u natuurlijk e-liquid nodig. Dat zorgt ervoor dat de smaak lekkerder is en dat maakt het roken aantrekkelijk. Wilt u e-liquid kopen dan moet u even bij ons kijken. Wij kunnen advies geven over wat voor e-liquid u nodig heeft voor uw sigaret of vape.

Ervaring met e-liquids bij Dampstarter

Ik heb voor mijn vape ook e-liquid gehaald bij Dampstarter. Een e-liquid is niet heel duur bij Dampstarter. Het kost ongeveer rond €2,95 en dan kan je er best lang mee doen. Het is ook een zeer goede kwaliteit die je proeft. Ik haal het wel nog steeds zonder nicotine. Maar het is ook mogelijk met. Als u wilt overstappen op e-sigaretten maar wel nog nicotine wilt inhaleren. Dan kunt u ook voor een e-sigaret kiezen die nicotine bevat.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd geraakt in e-sigaretten. Kijk dan op de website van Dampstarter of er een goede sigaret bij zit voor u. Smaken kunt u proeven in de winkel. U kunt gewoon even binnenlopen en proeven. Dan heeft u ook meteen een goed idee over wat u koopt.