Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Online Litecoin kopen

Litecoin is een peer-to-peer cryptocurrency. Het is een open source software project dat wordt vrijgegeven onder de MIT / X11 licentie, wat betekent dat het slechts zeer kleine beperkingen op het hergebruik heeft.

Litecoin is vergelijkbaar met Bitcoin omdat het ook beschouwd wordt als een digitale valuta en een digitaal betalingssysteem. Met Litecoin worden encryptietechnieken gebruikt voor twee kritieke kenmerken:

Om de generatie van Litecoin eenheden te regelen;
Om de overdracht van fondsen te controleren en transacties veilig te stellen.
Hoewel Litecoin en Bitcoin op veel manieren dus vergelijkbaar zijn, zijn er ook een aantal grote verschillen tussen de twee cryptocurrencies.

Litecoin broker Bitvavo

Bitvavo exchange is een betrouwbare en goede uitkomst wanneer het kopen van crypto voor jou op het eerste gezicht wat lastig lijkt. Registreren is zo gedaan en je kan direct met euro’s je cryptovaluta aankopen. Er is geen minimum instapbedrag benodigd dus je kan al met het wisselgeld van de bakker beginnen.

Bitvavo is een nieuwe Nederlandse broker en heeft eind 2017 de deuren geopend. De broker richt zich vooral op eenvoud en zorgt ervoor dat men gemakkelijk cryptocurrency kan kopen. De website en het portaal zien er modern uit en werk dankzij de gebruiksvriendelijke interface erg gemakkelijk en intuïtief.

Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en richt zich enkel op Europese klanten. In tegenstelling tot de meeste Nederlandse brokers heeft Bitvavo een ruim assortiment aan verschillende cryptocurrencies en zal dit in de toekomst uitgebreid worden met meer nieuwe crypto’s. Litecoin kopen doe je natuurlijk ook bij Bitvavo.