Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Tassen bedrukken met logo en bedrijfsnaam: hét perfecte promotiemateriaal

Als ondernemer wil je natuurlijk dat je merk overal gezien wordt. Een effectieve manier om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten is door gebruik te maken van gepersonaliseerd promotiemateriaal. En wat is er nu beter dan tassen bedrukken met je logo en bedrijfsnaam? Gepersonaliseerde tassen zijn een uitstekende keuze omdat ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een groot bereik hebben. Door je logo en bedrijfsnaam op tassen te laten bedrukken, creëer je een mobiel reclamebord dat door veel mensen gezien wordt. Welke voordelen bedrukte tassen precies hebben voor jouw bedrijf, dat lees je hieronder.

  1. Een praktisch promotieartikel dat lang meegaat

Tassen zijn praktische gebruiksvoorwerpen die door veel mensen dagelijks worden gebruikt. Of het nu gaat om boodschappentassen, rugzakken, sporttassen of laptoptassen, ze hebben allemaal één ding gemeen: ze bieden een handige manier om spullen te vervoeren. Door tassen te bedrukken met je logo en bedrijfsnaam, maak je van een functioneel product een krachtig promotieartikel. Telkens wanneer de tas wordt gebruikt, wordt je merknaam gezien door de drager en anderen om hen heen. Dit betekent dat je boodschap langdurig en op een effectieve manier wordt verspreid.

  1. Bereik een breed publiek met bedrukte tassen

Een van de grootste voordelen van tassen bedrukken met je logo en bedrijfsnaam is dat je een breed publiek kunt bereiken. Tassen worden gebruikt door mensen van alle leeftijden en in verschillende situaties. Of het nu gaat om studenten die een rugzak gebruiken, shoppers die boodschappentassen dragen of zakenmensen met laptoptassen, je merk zal door verschillende doelgroepen gezien worden. Dit maakt tassen een veelzijdig promotieartikel dat geschikt is voor allerlei soorten bedrijven en evenementen.

  1. Maak indruk met professioneel ontworpen tassen

Een mooie tas met een professioneel ontwerp maakt indruk. Het zorgt ervoor dat mensen positief over jouw bedrijf of merk gaan denken en dat komt de reputatie ten goede.

Laat je dus tassen bedrukken met jouw logo en bedrijfsnaam, dan is het belangrijk om te investeren in professioneel ontwerp. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je logo duidelijk zichtbaar is en dat de bedrijfsnaam goed leesbaar is. Kies ook voor hoogwaardige tassen van goede kwaliteit – bijvoorbeeld van OrangeSmile – zodat ze lang meegaan en je merk op de juiste manier vertegenwoordigen. Ontdek meer informatie over tassen en de opties voor jouw bedrijf.