Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

E Liquid voor de eerste keer online aanschaffen

E Liquid

E Liquid E Liquid is er in ongelofelijk veel smaken. Dat kan in het begin nog wel eens overweldigend zijn, want wat is er nu lekker en wat niet. Dit heb ik zelf ook heel erg lang niet geweten, want het is toch een kwestie van proberen. Daarom is het slim om in het begin een proefpakket aan te schaffen. Hierin zitten dan voor een lagere prijs meerdere varianten waardoor je dingen kunt testen. Zelf heb ik dit ook gedaan en daar kwam ik erachter dat ik aardbei heel erg lekker vond. Toch was ik ook nog wel nieuwsgierig naar andere dingen, dus toen heb ik nog los wat flesjes aangeschaft.

Waar wij onze E Liquid kopen

Toen ik het een keer met een vriendin over E Liquid had, vertelde zij mij over een website waar ze dit bestelde. Het zou hier veel goedkoper zijn dan in de winkel, dus daar werd ik wel nieuwsgierig door. Toen ik online ging kijken scheelde het inderdaad veel geld, dus toen heb ik ook direct mijn man hierover verteld. Ook hij was heel erg positief en toen hebben wij samen een bestelling geplaatst. Daarin zat onze favoriet, maar ook wat dingen die wij nog nooit eerder hadden gehad. Een daarvan was kokos, want die leek mij super lekker.

Heel snel in huis

E Liquid

Onze bestelling met E Liquid werd ongelofelijk snel geleverd. Dit had ik zelf niet verwacht, maar was een hele fijne bijkomstigheid. Sinds die tijd bestellen wij altijd in deze webshop, want zo hoeven we nooit zonder te zitten. Daarnaast scheelt het heel veel geld en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Mocht jij zelf ook benieuwd zijn naar alles wat zij verkopen, dan raad ik je aan om gewoon eens een kijkje te nemen. Ik weet zeker dat er voor iedereen iets bij zit!