Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Bijzonder merk, Eva Solo

Vroeger was ik er al helemaal verliefd op, het merk Eva Solo, mijn moeder had haar hele huis er vol van staan. Nu ik op mezelf woon wil ik ook alleen maar spullen van het merk Eva Solo in mijn huis hebben. Je kan het zo gek niet verzinnen of je kan het wel van dit merk kopen. Nu heb ik een website gevonden waar ik dit merk kan kopen, veel makkelijker en overzichtelijker dan naar de winkel te gaan, deze site heet Shopadeco. Omdat ik bijna jarig ben heb ik aan meerdere mensen deze site doorgegeven, en de spullen wat ik nog graag wil hebben. Moet zeggen dat ik al zo lang dit merk koop, dus heb ondertussen al heel veel spullen, maar ik zag op de site heel veel leuke dingen die ik nog niet heb, te denken aan een vogel voederbakje voor aan het raam, en een drinkbeker voor onderweg, en nog veel meer leuke spullen. topper-eva-solo

Super leuke cadeautjes gekregen

Mijn verjaardag is alweer voorbij, helaas weer een jaartje ouder geworden. Maar ik ben vreselijk verwend door iedereen, ze hadden allemaal iets van de site van Shopadeco gekocht, wel allemaal in onderling overleg, zodat ik geen dubbele cadeautjes kreeg. Mensen die echt niet wisten wat ze voor mij moesten kopen, hebben een enveloppe met geld gegeven, zodat ik zelf nog spullen kan kopen welke ik nog niet heb. Zo heb ik leuke theepotten met een hoes gezien, echt een ding wat ik graag in huis wil hebben. 571048_1-1