Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Een gefrijnde raamdorpel, voor die extra wow factor!

Een raamdorpel op maat bestelt u online voordelig & eenvoudig bij NATUURSTEENvakman.nl! Met een prachtig assortiment hardstenen raamdorpels van topkwaliteit Belgisch hardsteen kiest u voor functioneel, duurzaam, maar vooral ook voor sfeer en stijl. Schuin aflopende onderdorpels, ook wel ‘buiten vensterbank’ genoemd, zagen wij in eigen natuursteen zagerij perfect op maat en leveren wij voor de beste prijs snel bij u thuis.

 

Net die extra ‘wow factor’ met een gefrijnde hardsteen dorpel.

En gaat u voor een raamdorpel met die extra ‘wow factor’, dan is een gefrijnde raamdorpel van Belgisch hardsteen zeker het overwegen waard. Hierbij wordt uw hardstenen onderdorpel voorzien van een gefrijnde voorzijde en gefrijnde koppen (kopse kanten / zijkanten). Dit realiseert net dat extra accent voor een stijlvolle uitstraling. Hardstenen Raamdorpels op maat bij NATUURSTEENvakman.nl; stijlvol & voordelig!

NATUURSTEENvakman
Frijnen, zoals dit bij NATUURSTEENvakman.nl wordt toegepast bij onze Belgisch hardsteen raamdorpels, is het aanbrengen van ondiepe zaagsneden in de voorzijde en de koppen (kopse kanten / zijkanten) van uw raamdorpel. Deze zaagsneden lopen parallel aan elkaar en zorgen voor een bijzonder contrast: De natuurlijke kleurtinten en structuur van het Belgisch hardsteen gecombineerd met het strakke en modern ogende lijnenspel, dat tevens een authentieke en historische uitstraling heeft; Een unieke combinatie voor een bijzonder stijlvolle raamdorpel!

Het frijnen van uw hardstenen raamdorpel wordt in eigen beheer door onze vakmannen gedaan in onze natuursteen zagerij. Wij staan dan ook garant voor een prachtige gefrijnde raamdorpel als eindresultaat. Wij krijgen ook vaker verzoeken voor frijnwerk op binnentoepassingen, zoals bijvoorbeeld voor een robuuste binnen vensterbank, een stoere haardombouw of een rustieke binnendorpel. U kunt hier bij NATUURSTEENvakman.nl altijd een offerte voor aanvragen, wij zijn u graag van dienst met een passende reactie + gericht prijsvoorstel.