Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Autoschade Den Haag

Autoschade Den Haag

Autoschade Den Haag heeft mij bijzonder goed geholpen met mijn schade aan de auto, na een aanrijding. Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje en dat kan ik beamen. Gelukkig was dit ongeval alleen maar blikschade en geen persoonlijk letsel. Ook was deze aanrijding niet mijn schuld en daar was ik ook best wel blij om. De periode die na dit ongeluk volgde, was gepaard met de verzekering op de hoogte te stellen. Gelukkig ging dit allemaal zonder verdere problemen. En werd de schuld al op de tegenpartij gelegd. Hierna kon ik een afspraak maken bij de garage voor het laten repareren van mijn wagen.  

Autoschade Den Haag

Goed geholpen door Autoschade Den Haag

Nadat ik te horen kreeg dat ik mijn wagen kon laten maken, heb ik meteen wat foto’s gemaakt van de schade. Deze foto’s kon ik opsturen naar de bovenstaande garage. Binnen een uur kreeg ik al een op maat gemaakte offerte terug gestuurd. Hierna heb ik definitief een afspraak gemaakt om mijn wagen te brengen.

Zeer snel en vakkundig is de schade hersteld. Tijdens deze reparatie heb ik een leenauto kunnen gebruiken. Ook werden de gemaakte kosten rechtstreeks met de verzekering afgehandeld. Voordeel van deze reparatie is dat je er nog eens twee jaar garantie op krijgt.

Gelukkig is alles na het ongeval goed geregeld en afgehandeld. Vooral de geweldige service die wij bij Autoschade Direkt hebben gehad was een dikke pluim waard. De schade is zeer netjes en professioneel gemaakt. De rekening is rechtstreeks naar de verzekering gestuurd en daar verder afgehandeld.   Autoschade Den Haag