Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Wat betaal jij voor je e-liquids?

E-liquids kopen doe je eens in de zoveel tijd. Vaak is het een maandelijks terugkerende uitgave. Goed om eens kritisch te bekijken hoeveel je hieraan uitgeeft dus. Wij raden aan om voor het kopen van e-liquids je budget vast te stellen. Bij E-liquidmania kun je de e-luiqids op prijs sorteren. Zo zijn de prijzen precies voor je gerangschikt tot welk budget je e-liquids wilt kopen. De prijzen variëren van nog geen euro tot enkele tientjes. Jij kunt de categorie kiezen waarin jij je e-liquids wilt kopen, zo blijf je dus de baas over je portemonnee.

Zoveel smaken, zoveel e-liquids

Bij E-liquidmania zijn de smaken gecategoriseerd. De smaken lopen uiteen van tabak, fruit, zoet, menthol, gourmet of bijzonder. In deze laatste categorie zitten alle smaken die niet ondergebracht kunnen worden bij de andere smaken. Hierbij valt te denken aan koffie, kruiden of ‘neutraal’. Je kunt dus precies de E-liquids kopen naar jouw smaak. Met ruim dertig merken, is het aan te raden ook eens naar het verschil in deze soorten te kijken.

Aanvullende informatie en vragen

Welke smaak past bij jou en welke e-liquid is op voorraad? Voor iedere vraag staan de experts van E-liquidmania voor je klaar. Je stelt je vraag gemakkelijk via live chat of bel met de klantenservice. Deze is iedere werkdag van 9.00 tot 17.0 uur bereikbaar. Wellicht weet je al precies welke e-liquids je wilt kopen. Dan bestel je voor 17.00 uur en ontvang je bestelling al de volgende dag. Bestellingen vanaf 10 euro worden gratis verzonden. Klanten die eerder e-liquids kochten bij E-liquidmaina beoordelen het assortiment en de service met een 9,7.