Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Waarom een wasparfum gebruiken?

Vind jij het ook prettig als jouw kleding lekker ruikt? Dan is het gebruik van een wasparfum echt een aanrader! Natuurlijk bevatten de meeste wasmiddelen en wasverzachters al een geurtje, maar vaak verdwijnt deze ook al snel weer als de schone was een tijdje in de kast gelegen heeft. Een wasparfum geeft echter een langdurige geur aan alles wat je gewassen hebt, of het nu om je kleding, je beddengoed of je handdoeken gaat. Zo pak je altijd iets uit de kast dat heerlijk geurt! Bovendien gaat ook de kast zelf er gewoon heerlijk van ruiken, geurzakjes worden daarmee dus eigenlijk overbodig.

Wasparfum gebruiken

Reuk is een van onze belangrijkste zintuigen, ruik je ergens iets bekends, dan kan dit zomaar herinneringen bij je oproepen. Ruikt iets niet lekker, dan zijn we geneigd ons hiervan af te keren. Een wasparfum gebruiken is een manier om ervoor te zorgen dat je zelf altijd aangenaam ruikt, ook als je geen parfum, aftershave of een ander geurtje gebruikt. Ook zorgt het er voor dat jouw kleding en je andere wasgoed altijd fris blijft ruiken, ook als het al een tijd geleden is dat je een was gedraaid hebt. Je hoeft dus niet meer bang te zijn dat iets muf uit de kast komt! Nu vraag je je misschien af: is het nu nodig om een wasparfum te gebruiken? Wasmiddelen en wasverzachters bevatten over het algemeen immers ook een geur. Maar deze geurtjes ruik je vooral op het moment dat spullen net uit de was komen, na een paar dagen is het luchtje vaak al weer verdwenen en dat vinden veel mensen jammer. Als je wilt dat jouw wasgoed altijd lekker blijft ruiken, dan is een speciaal wasparfum dus echt een aanrader! Je voegt dit toe in het laatje van de wasverzachter en zo verspreid het zich aan het eind van de wasbeurt heerlijk door al het wasgoed!

Wasgeurtje

Ben je enthousiast geworden en zou je zelf ook graag een wasparfum willen gaan gebruiken? Dan is de vraag natuurlijk waar je dit het beste aan kunt schaffen. Het is een product dat je niet zomaar in de winkel tegen zult komen, maar je kunt het bestellen via Wasgeurtje. Zij bieden vijf heerlijke geuren, namelijk:

  • flower rain
  • full moon
  • morning vapor
  • sundance
  • blossom drip

Natuurlijk is het lastig om op basis van een naam en een korte beschrijving een keus te maken uit deze vijf verschillende varianten. Daarom kun je bij Wasgeurtje ook een proefpakket kopen. Je krijgt dan van elk van deze vijf varianten een klein flesje, zodat je het een keer kunt uitproberen en kunt ontdekken wat jouw favoriet is! Het gebruik van dit wasparfum is uiteraard geheel veilig. Het is kindvriendelijk, vrij van parabenen en het is een milieubewust product. Doordat het gemaakt is van essentiële oliën is het geschikt voor de meeste mensen, vaak ook voor mensen die allergisch zijn voor andere soorten parfums. Wil jij meer weten over dit wasparfum of wil je meteen een proefpakket aanvragen om zelf te ontdekken of het iets voor jou is? Ga dan naar de website van Wasgeurtje!