Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Tip voor een goede rijschool in Elst

Ik ben een aantal dagen geleden met mijn ouders verhuisd naar onze nieuwe woning in Elst. Door de lange afstand was het niet meer mogelijk om bij mijn ouder rijschool te lessen. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar rijschool Elst om een goede rijschool bij ons in de buurt te vinden. 

Veel rijscholen bij ons in de buurt 

Toen ik op het internet op zoek ging naar rijschool Elst kreeg ik erg veel zoekresultaten van verschillende rijscholen bij ons in de buurt. Nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van rijschool Westeraam. De website van de rijschool is erg overzichtelijk en er is veel informatie op te vinden. De informatie en de prijzen spraken mij erg aan waardoor ik mezelf had aangemeld voor een proefles.

Een erg goede klik met mijn rijinstructeur

Ik kon al erg snel terecht voor de proefles. Tijdens de proefles werd mij alles duidelijk en rustig uitlegt. Ik kon tijdens het lessen ook al direct merken dat ik een erg goede klik had met mijn rijinstructeur. Daarom besloot ik ook om een pakket af te sluiten bij rijschool Westeraam.