Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Rijbewijs in Ede behalen

ANWB

Rijbewijs in Ede halen, kreeg ik cadeau van mijn ouders. Toen de dag eindelijk daar was, was ik erg blij en ik kon niet wachten om achter het stuur te kruipen. Autorijden ziet er zo makkelijk uit maar toch kom ik hiervan terug. Toen ik al stotend en schokkend door de straat reed, bedacht ik mij dat ik letterlijk nog een hele weg te gaan had. Enfin, ondanks mijn enthousiasme ben ik toch gaan doorzetten en al snel begon ik het lessen onder de knie te krijgen omdat ik mijn rijbewijs in Ede het liefst voor de winter nog op zak wilde hebben.

Rijbewijs in Ede

Rijbewijs in Ede in één keer gehaald

Mijn rijbewijs in Ede heb ik zelf in één keer gehaald. Nadat ik mijn theorie ook had gehaald en ik de lessen echt goed door begon te krijgen mocht ik op naar de spannende dag bij het cbr. Het was gelukkig al vroeg in de morgen zodat ik niet te veel tijd had om mijn zenuwen de overhand te laten nemen. Nadat ik klaar was met het afrijden mocht ik wachten met een kop koffie op de uitslag. Toen de instructeur met een lach op zijn gezicht naar mij toe kwam om mij te feliciteren. Sprong ik even een gat in de lucht. Het is mij gelukt! Ik ben in één keer geslaagd!

Omdat ik zo blij ben met de goede manier van lesgeven van deze verkeersschool. Kan ik het een ieder aanraden om hier te gaan lessen. Neem daarom zelf eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel. Wanneer jij ook start met je eerste les, dan zal je vast een goede indruk krijgen. Want er wordt op een leuke en professionele manier les gegeven. Het slagingspercentage is niet voor niets zo hoog bij deze verkeersschool.

Rijles

Meer verhalen