Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Op zoek naar een goede rekwisiteur

Voor onze toneelvereniging waren wij al een tijd op zoek naar een goede rekwisiteur. Degene die voorheen deze taak op zich nam is verhuisd en daarom niet meer in staat om ons te helpen. In eerste instantie heb ik een poging gedaan om dit erbij te nemen en alles te regelen, maar dat is mij niet gelukt. Er komt zoveel bij kijken dat ik dat er beslist niet bij kon hebben. Gelukkig kreeg ik van iemand de tip om eens contact op te nemen met Inez de Zwart. Zij heeft zoveel ervaring op dit gebied dat het voor haar een kleine moeite is om ons hierbij te helpen.  

Mooi decor

Over een paar weken gaan wij met onze toneelvereniging een voorstelling geven en daarvoor hadden wij een mooi decor nodig en iemand die achter het decor alles klaar kon zetten. Ze noemen dit een rekwisiteur, vaak kom je handen tekort als je met een voorstelling begint, maar deze persoon is echt een rots in de branding.

Inez de Zwarte is van vele markten thuis en heeft zij al voor vele voorstellingen een decor gemaakt. Tevens is zij de ontwerper van het Smeerkeesie kinderserVIES. Maar ook heeft zij posters en flyers ontworpen voor diverse voorstellingen van Jeugd Product Huis Mangrove in Rotterdam.