Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Montale parfum uniek in ieder opzicht

montale parfum

Pierre Montale is een man die zijn leven heeft gewijd aan het produceren van de beste parfum in de wereld. Hij onderscheid zich van de rest door middel van de verpakkingen waar de parfum in zit en de geuren die hij in zijn collectie heeft. Bij deze geuren moet je denken aan oosterse geuren die hij Montale parfum heeft meegenomen uit de reizen die Pierre heeft gemaakt. Montale is echt een luxe merk onder de parfums. De designs van de flessen zijn afgeleid vanuit parfums in Saudi Arabië. Hier werkte hij als parfumeur voor de koninklijke en de rijke elite.

montale parfum

ParfuMaria

ParfuMaria is een bedrijf die online parfums verkoopt. Deze parfums variëren van bekende merken die iedereen wel kent tot aan merken die veel mensen niet kennen. Er is voor iedereen iets te vinden. De website werkt heel goed en alles is goed te vinden. Ook staat er bij ieder merk een stukje tekst over wat ze uniek maakt en waarom ParfuMaria ze in hun collectie heeft. Ze hebben niet alleen geuren voor vrouwen. Ook aan de mannen in deze wereld is gedacht door dit bedrijf. 

Samples

Als je voor het eerst parfum koopt of op zoek bent naar een nieuwe geur die bij jouw past, dan kan dit best een moeilijke zoektocht zijn. Zeker als je online kijkt kan dit een probleem zijn. Gelukkig kun je bij ParfuMaria sample pakketjes bestellen. Zo kun je jouw favoriete geur vinden zonder veel geld uit te geven.

Meer verhalen