Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Kies voor de Maxi Cosy Axiss

Ben je op zoek naar een Maxi Cosy Axiss om je kind veilig mee te nemen in de auto? Kijk dan eens op Babykoop.nl wat de eigenschappen van dit autostoeltje zijn zodat je zeker weet dat het geschikt is voor jouw kind.

Voor wie geschikt?

De Maxi Cosy Axiss is een autostoeltje dat geschikt is voor kinderen met een gewicht tussen de 9 en 18 kilo. Dit betekent dat je er een kind in kunt zetten tussen dat pakweg tussen de 9 maanden en 4 jaar oud is. Het autostoeltje is bijzonder praktisch in het gebruik en heeft extra bescherming aan de zijkanten waardoor het meer beveiliging biedt tegen aanrijdingen.

90 Graden draaibaar

De Maxi Cosy Axiss is voorzien van een kleurindicator die aangeeft of je kind goed vergrendeld zit. Mocht dit niet het geval zijn dan kun je dit aan de kleur aflezen. Omdat het niet altijd even makkelijk is je kind goed in het stoeltje te plaatsen kan de Maxi Cosy Axiss 90 graden draaien. Op die manier draai je het stoeltje eenvoudig naar je toe en weer terug als je kindje erin zit.

Gordels vastmaken

Als je kind groot genoeg is om zelf in te stappen is dat met dit autostoeltje ook handig. De gordels zitten niet in de weg omdat je deze kunt vastmaken aan de gordelhaken als ze niet gebruikt worden. Zo kan je kind er bij het uit- en instappen nooit overheen vallen of achter blijven haken.