Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Ik overweeg een borstvergroting uit laten voeren

Ik overweeg een borstvergroting uit laten voeren bij kliniek Veldhoven. Ik kamp al jaren, vooral sinds mijn puberteit met te kleine borsten. Mijn moeder zei altijd, wacht maar af die groeien vanzelf wel, maar ik ben nu vijfentwintig jaar en heb nog steeds kleine borsten. Hoewel ik een operatie best wel eng vind, overweeg ik een een borstvergroting uit laten voeren. Ik heb in de afgelopen jaren heel wat informatie gelezen over een borstvergroting, maar nergens heb ik gelezen over de angst van een borstvergroting. Hoewel ik nu zo goed als zeker deze ingreep wil laten doen, blijf ik twijfelen. Heb daarom een eerste consult aangevraagd bij kliniek Veldhoven, dit consult is overigens geheel vrijblijvend. Best wel spannend, vooral omdat ik niet weet wat me te wachten staat, heb wel veel op internet bij deze kliniek kunnen lezen, maar wat het precies voor mij kan betekenen is voor mij nog een groot vraagteken.  dual-plane-zij

Het consult

Ik moet zeggen dat ik de hele morgen al een beetje pijn in de buik had voordat ik naar de kliniek ging, wat was ik zenuwachtig. Een natuurlijke reactie, want dit gesprek ging over een ingreep waar ik al zolang over aan het twijfelen was. Bij binnenkomst viel er al een enorme last van me af, ik werd hartelijk ontvangen, en niet veel later werd ik al opgeroepen voor het gesprek. Bij de plastische chirurg moest ik eerst vertellen waarom ik zo graag  een borstvergroting uit laten voeren, daarna werd er gekeken hoe groot eventueel de cupmaat kon gaan worden, en daarna, wat ik het belangrijkste vond, hoe er te werk werd gegaan. Ik moet zeggen dat ik tijdens het gesprek gelukkig een stuk rustiger werd, en daar de knoop heb doorgehakt, ik ga een borstvergroting uit laten voeren. dual-plane-voor

De ingreep

Op de dag van de ingreep moest ik al vroeg op pad, ik wilde beslist niet te laat daar komen, dit was zo een belangrijke ingreep voor me, dat uitstellen, omdat ik misschien te laat was beslist geen optie is. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ik al ruim een uur voor de afgesproken tijd aanwezig was. Gelukkig ging de tijd snel, en voordat ik het wist lag ik al op de operatie tafel. Door middel van een algehele narcose werd de ingreep uitgevoerd. De implantaten werden door middel van een klein sneetje onder in de borsten geplaatst, nog geen uur later was de ingreep alweer voorbij. kv_ill_borstvergroot

Meteen resultaat

Hoewel ik me nog een beetje zwak voelde na de narcose, wilde ik toch even voor de spiegel staan. Geweldig, je zag al duidelijk resultaat. Diezelfde dag mocht ik alweer naar huis, de komende weken moest ik het rustig aan doen, en mocht beslist niet zwaar tillen. Ik was in het begin aan het twijfelen om een borstvergroting uit laten voeren, maar ik heb er nu spijt van dat ik het niet eerder heb gedaan, ik ben er nu zo blij mee. Sta dan ook niet voor niets bijna elk uur voor de spiegel.  borstvergroting-op-spier