Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Fitness in Deventer zonder apparaten

Fit for Life

Sinds kort zit ik op fitness in Deventer bij Fit For Life. Ik was namelijk op zoek naar een sportschool om te fitnessen. Nu is mijn probleem voordat dat ik sporten niet zo heel erg leuk vind. Ik vind het voor mijn gezondheid echter wel heel belangrijk. Ik heb in het verleden wel abonnementen bij verschillende sportscholen gehad maar ik wist dan nooit zo goed wat ik moest doen. Al die verschillende apparaten.

Fitness in Deventer

Fitness in Deventer in groepsverband

Bij Fit For Life doe ik nu wel aan fitness in Deventer maar dan in groepsverband. Bovendien is de fitness hier niet met allerlei apparaten maar met klimrekken en bokszakken. De lessen zijn leuk en uitdagend en ik heb veel meer de indruk dat het ook echt wat doet voor mijn lijf. Als je aan de apparaten hangt zonder begeleiding weet je nooit of de oefening wel geschikt is voor jouw doel. Bovendien is het veel makkelijker om te smokkelen of gewoon rustig aan te doen. Zo haal je niet het uiterste uit jezelf en heb je ook die voldoening niet.

Sportschool

Extra motivatie om tot het uiterste te gaan

Nu bij Fit for Life merk ik echt het verschil. Ik ben veel gemotiveerder en doordat het ook gewoon leuk is om te sporten, ga ik altijd met plezier naar de lessen. Ik ben gemotiveerd om mijn doel te bereiken en ga echt tot het randje. Doordat je samen sport kun je ook elkaar motiveren en aanmoedigen. Dat maakt het ook extra leuk en ook wel gezellig. Ben jij ook op zoek naar een leuke sportschool in Deventer en heb je geen zin om aan de apparaten te hangen? Dan moet je zeker eens bij Fit for Life gaan kijken. Je kunt daar ook een vrijblijvende proefles volgen zodat je het zelf kunt ervaren.