Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Elektrische sigaret, ken jij het al?

E-liquids

Elektrische sigaret, hier ben ik sinds kort mee gestart en dit bevalt mij zo goed. Dat ik het elke roker kan aanraden. Maar ook als je wilt gaan beginnen met roken. Want wist je dat het roken door een elektrische sigaret ook zonder nicotine kan? Of tenminste een kleine hoeveelheid. Wat ik hiermee wil zeggen is dat je de samenstelling van de e-liquids zelfs zelf kan bepalen. Het is namelijk mogelijk om deze zelf samen te stellen. 

Omdat ik mij echt een stuk prettiger voel met dit rookwaar dan toen ik tabak rookte. Kan ik echt zeggen dat ik er zeker van ben dat het een stuk beter is voor de gezondheid. Tevens stinkt het niet als je rookt en hierdoor hoef je niet meer naar buiten te gaan. Dat is erg prettig en zeker nu de wintermaanden voor de deur staan. Nu hoef ik niet meer in de regen snel mijn sigaret te roken maar ik kan dit binnen doen zonder dat hier iemand hinder van ervaart.

Elektrische sigaret

Elektrische sigaret in jouw favoriete kleur

De elektrische sigaret is in diverse kleuren te bestellen en met diverse smaken. Hierdoor is er voor een ieder wel een geschikt exemplaar te vinden. Omdat de kwaliteit bij dit bedrijf erg goed is en dit alles voor een aantrekkelijke prijs. Vind ik dat deze onlineshop zeker een groot compliment verdient. Wanneer je liever de winkel bezoekt? Ook dat is mogelijk want deze winkel is gevestigd in Apeldoorn. 

Kortom, wanneer je je tabak wilt inruilen voor een gezonder alternatief? Dan is het beslist aan te raden om hier eens een kijkje te nemen. De mogelijkheden zijn zeer divers en je kunt ook een vrijblijvend advies verwachten.

 

E- smokershop