Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Daisyspeler laat je volledig ontspannen

Wist jij dat je met een Daisyspeler ook volledig kunt ontspannen? Hiermee wordt het namelijk mogelijk gemaakt dat je een boek kunt lezen zonder al teveel moeite. Vooral voor oudere mensen en slechtziende is het een perfecte uitkomst. Het boek hoeft niet meer gelezen te worden en kun je eenvoudig hiermee beluisteren. Wat ik persoonlijk hier zo prettig van vindt is het feit dat dit voor slechtziende een echte uitkomst is.

Daisyspeler

Daisyspeler laat je tot rust komen

Sinds een paar maanden begin ik te merken dat het lezen van een boek nogal lastig wordt voor mijn moeder. Zij wilt maar al te graag lezen en dat gaat haar niet echt goed af. Hierdoor heb ik aangeboden om voor haar op het internet te gaan zoeken naar een Daisyspeler. Ik had er zelf al eerder lovende reacties over gehoord. Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Worldwide Vision. Op deze website zag ik een aantal exemplaren staan. Bovendien erg aantrekkelijk qua de prijzen!

Hierdoor heb ik ervoor gekozen om er eentje te bestellen voor mijn moeder. Zo kan zij alsnog haar favoriete boeken lezen en dit ook blijven doen. De bestelling was geplaatst en nog geen dag later had ik de bestelling al in ontvangst mogen nemen. Een onwijs snelle levering hebben zij gerealiseerd en daar ben ik zeer tevreden over. Nu hoefde ik alleen nog de boeken in te lezen zodat zij het kan beluisteren.

Als jij hier ook naar opzoek bent. Dan raad ik je echt aan om eens op de bovenstaande website te kijken! Hier vind je overigens veel meer om een goede ondersteuning te krijgen.