Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Boekhouden is een eitje na deze cursus

Boekhouden

Sinds ik een cursus heb gevolgd, vind ik boekhouden een stuk makkelijker dan daarvoor. Ik heb al sinds ik klein ben dat ik het moeilijk vind om te rekenen of dat soort dingen te doen. Ik was op de middelbare school ook nooit goed in wiskunde, maar ik haalde gelukkig altijd wel een voldoende. Toen ik eenmaal een studie moest gaan kiezen ben ik commerciële economie gaan doen en heb ik meer leren omgaan met cijfers. Ik ben er nog een held in geworden en wilde er daarom ook het liefste niet mee werken in mijn baan. Nu is het zo dat een collega met zwangerschapsverlof is en dat ik voor haar inval de komende 6 maanden.

Extra klusBoekhouden

Ik wist niet direct dat er ook boekhouden bij zou komen kijken, anders had ik het aanbod wel afgewezen. Achteraf ben ik erg blij dat ik dit niet heb gedaan want het blijkt een stuk makkelijker te zijn dan ik dacht. Ik heb het niet mezelf geleerd, maar ik heb hiervoor een cursus gevolgd zodat ik de administratie voor ons bedrijf perfect kan doen. Het is fijn dat mijn baas het betaald heeft, want ik heb hier ook in mijn privé-leven veel voordeel van met het doen van de aanslag en dergelijke.

AanraderBoekhouden

Ik zou het iedereen aanraden die er net als ik moeite mee heeft of had, om ook zo’n cursus te volgen. Het is helemaal niet moeilijk en ze helpen je onwijs goed. Kijk snel op de website voor alle informatie!

Meer verhalen