Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Bekijk: geboortekaartjes jongens! Klik hier

kisscards-logo

Mijn tante had ons afgelopen zondag gebeld. Zij vertelde dat zij binnenkort zou langskomen. Zij woont 150 km van ons af. Dus wij zien haar niet zo vaak. Zij vertelde dat zij een verrassing had. Ik was erg benieuwd wat voor verassing zij had. Toevallig praatte ik met mijn neef en vertelde hij het geheimpje. Mijn tante is zwanger van een baby. Zij verwacht een jongen. Natuurlijk vond ik het geweldig nieuws. Ik bedacht om een leuke cadeau te geven aan mijn tante als geschenk. Ik vroeg mijn neef wat ik het beste kan geven als cadeau. Mijn neef adviseerde mij om te gaan zoeken op het internet naar geboortekaartjes jongens.

tweeling

Geboortekaartjes Jongens

Mijn neef vertelde mij dat ik een geboortekaartje kan maken. Zelf had ik geen ervaring met geboortekaartjes maken. Ik besloot op internet te ga zoeken naar bedrijven die geboortekaartjes maken. Uiteindelijk kwam ik op een website genaamd Kissgeboortekaartjes. Het is een super gave website. Je kan een geboortekaartje kiezen. Nadat je er een hebt uitgekozen kun je het persoonlijk aanpassen.

tweeling-geboortekaartje

Conclusie

Vervolgens liet ik de website aan mijn neef zien. Hij vond het een geweldige idee. Ik ging gelijk aan de slag. Ik heb een toffe geboortekaartje uitgekozen wat past bij jongens. Vervolgens heb ik een stoer kleur en lettertype uitgekozen. Ik vroeg mijn neef hoe de baby zou gaan heten. Zodat ik de naam van de baby kon bedrukken op het geboortekaartje. Het bedrijf heeft ook een top service. Je ontvangt het geboortekaartje binnen 3 werkdagen!

Meer verhalen