Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Zwembad in de tuin biedt je kinderen veel plezier

Zwembad

Door een zwembad in de tuin te laten plaatsen, zal je een droom van je kinderen waarmaken! Welk kind vindt het immers niet heerlijk, om met name in de zomer in een zwembad te spelen? Laat je kind zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen, om een dag te ravotten in het zwembad. In de afgelopen jaren zijn de mogelijkheden voor het laten plaatsen van een zwembad in de tuin sterk toegenomen. Dit maakt dat een zwembad helemaal niet zo duur hoeft te zijn! Er zijn op internet verschillende partijen te vinden, die je kunnen helpen bij het plaatsen van het zwembad. Zo heb je hier zelf geen omkijken naar en weet je zeker dat dit op de juiste wijze gebeurt.

Zwembad in de tuin

Keuzemogelijkheden bij een zwembad in de tuin plaatsen

Wanneer je het laten plaatsen van een zwembad in de tuin overweegt, heb je de keuze uit verschillende soorten zwembaden. Zo kun je voor een simpel opblaasbaar zwembad kiezen, maar ook een zwembad in laten bouwen. Op termijn is deze laatste optie vaak de voordeligste! Een opblaasbaar zwembad kan al snel beschadigd raken en moet daarbij ieder jaar opnieuw gevuld worden.

Bodyfit is een organisatie die verschillende soorten zwembaden aanbiedt. Wanneer je het groots aan wilt pakken, kun je voor een bouwkundig ontwerp kiezen. Hierbij wordt het zwembad zo ontworpen, dat deze perfect bij je tuin en wensen past! Een goedkoper alternatief is het laten plaatsen van een polyester zwembad.

Waterpret

Laat een overkapping over het zwembad maken

Naast de mogelijkheid om een los zwembad in de tuin te plaatsen, kun je deze combineren met een overkapping. Door een overkapping over het zwembad te plaatsen, kun je deze het hele jaar door blijven gebruiken. Handig, als je ook in de winter of tijdens het voorjaar een frisse duik wilt kunnen nemen. De overkappingen worden in verschillende modellen en formaten aangeboden.