Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Snackmobiel.nl is echt een aanrader

Snackmobiel.nl

Snackmobiel.nl Een tijdje terug ben ik in aanraking gekomen met Snackmobiel.nl. Mijn baas vroeg mij namelijk om op zoek te gaan naar een bedrijf wat ons kon helpen met de catering op de basisschool. Wij hebben namelijk ieder jaar een groot feest met alle leerlingen en dat sluiten wij dan af met een heerlijk avondmaal. Daarvoor is het natuurlijk wel belangrijk dat iedereen het lust en ook mag eten. Voorgaande keren hadden wij iedere keer tosti’s, maar deze keer wilden wij toch wel iets wat speciaals regelen. Het zou namelijk de tiende maal worden dat wij dit organiseren en dat moet natuurlijk wel goed gevierd worden. Mijn directeur heeft mij een aantal eisen gegeven en daarna ben ik meteen gaan zoeken op internet. Daarbij kwam ik al heel erg snel uit bij deze onderneming.

Iedereen is blij

Snackmobiel.nl

Toen ik op Snackmobiel.nl kwam, sprak dat mij meteen aan. Het zag er heel erg goed uit en er was veel informatie te vinden over alles wat zij te bieden hebben. De prijzen lagen precies binnen ons budget, dus toen heb ik contact opgenomen om te vragen of zij nog plek voor ons hadden op de gewenste datum. Gelukkig was dat het geval en een maand later was het zover. Alle kinderen hebben onwijs genoten van het eten en niemand kwam iets tekort. Iedereen was heel erg enthousiast hierover en ik heb van niemand iets negatiefs gehoord, dus dat is vaak een erg goed teken. Neem voor meer info zeker een kijkje op hun website!

Meer verhalen