Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Een heerlijke holistische massage Leiden

holistische massage Leiden

Sinds dat ik een nieuwe baan heb was ik erg gespannen. Ik zat niet lekker in mijn vel omdat ik opeens heel veel verantwoordelijkheden erbij kreeg. Ook uitte dit thuis is stressvolle situaties met mijn kinderen en nog veel meer. Op een bepaald vond ik het dan ook noodzakelijk om een oplossing te gaan zoeken voor dit nare probleem. Ik wilde weer mezelf zijn zonder gespannen en stressvol te zijn. Zodoende ben ik informatie op het internet gaan verzamelen en via het internet kwam ik dus in aanraking met een holistische massage Leiden.

Een holistische massage Leiden is een speciale massage die fijn voelt voor lichaam en geest. Tijdens deze massage wordt er niet alleen aandacht besteedt aan de lichamelijke aspecten, maar ook aan de de emotionele, mentale, sociale en spirituele aspecten.  

holistische massage Leiden

Een geweldige ervaring

Bij lichaam wordt niet alleen gedacht aan het lichaam, maar ook aan de geest. Tijdens de massage wordt u gemasseerd met olie die uw lichaam volledig hydrateert. Het gebeurt op een rustig tempo, wat genieten is! Door deze massage wordt u gedachte stil en dat geeft u tijd om een gemoedstoestand zonder spanning te creëren.

Ik zelf heb een geweldige ervaring beleefd! Ik bezoek massage feeling good nu om de twee weken en met succes. Ik ben minder gespannen, minder gestrest en dat zijn natuurlijk twee belangrijke voordelen. Hierdoor heb ik geen ruzies meer thuis en ook functioneer ik beter op de werkvloer!

rust

 

Meer verhalen