Elin Vergoor

Alles over mode, wellness en gezond eten

Een bezoekje brengen aan museum Gelderland?

Kunstwerken van Lalique bekijken doe je bij museum Gelderland!

Bent u op zoek naar een leuk dagje uit maar weet u niet waarheen? Ga dan eens langs bij Lalique museum Gelderland voor een uitgebreide collectie glaswerk en juwelen met details zo klein dat ze niet eens opvallen! Wij hebben 3 musea in Gelderland, een in Arnhem, een in Doetinchem en ook een locatie in Gorssel. In alle musea is een exclusieve collectie van glaswerk en sieraden te zien gemaakt door René Lalique. U kunt hier rond worden geleid door een gids die u veel leerzame informatie zal geven over de kunstwerken van de heer Lalique. Ook kunt u het bezoek aan het ene museum combineren met een bezoek aan een museum op de andere locatie, Ook kunt u een stadswandeling maken door de nabijgelegen hanzestad Doesburg. Waar u ook heen gaat, wij verzekeren u een leerzame, interessante en onvergetelijke dag!

Mijn eigen ervaring bij museum Gelderland

Ik heb nu 2 van de 3 locaties bezocht en ga volgende keer naar de 3 locatie Gorssel om daar het mijn beeld van de Lalique collectie compleet te maken. Ik heb de eerste 2 keer ervaren als zeer leerzaam en interessant, ik heb zelfs een “normaal’’ kunstwerk van Lalique gekocht via de website, die staat inmiddels op de televisiekast in mijn woonkamer. Ik zou zeker aanraden om eens een kijkje te gaan nemen bij de musea, het is zeker de moeite waard en ik verzeker u dat u uw ogen uit zult kijken.